Friday 6 March 2015

ESPAI, MIRADA, PERSONA / PLACE, LOOK, PERSON




La mirada és la principal eina de relació interpersonal i a més ens vincula a l’entorn i als objectes que hi habiten. La mirada se situa doncs com una matèria densa, al voltant de la qual orbita la fricció entre subjecte i objecte, i sobre la que es generen les emocions tensionals que edifiquen la nostra integritat com a éssers conscients. Espai, mirada, persona analitza la diversitat de topologies d’aquesta integritat tensional (tensegritat), mostrant llocs, individus i les mirades que els connecten, i fent èmfasi en la màgia, misteri i enigma que aquestes mirades aglutinadores confereixen al nostre món exterior.

The sight is the main tool for interpersonal relationships that also connects us to the environment and to the objects that inhabit in it. The sight is like a dense matter, around which the friction between subject and object and also the emotional tension that build up our integrity as conscious beings, orbit. Place, look, person, examines the diversity of topologies of such tensional integrity (tensegrity), showing sites, individuals and looks that connect them, and emphasizing the magic, mysteries and enigmas that our looking confers to the outside world.


Dates:  Del 15 d’abril al 16 de maig, 2015.

Lloc:
ORIGINAL
Espai d’Artesans
Plaça Àngel Guimerà, 4
08340 Vilassar de Mar, Barcelona






Inauguració:  Divendres 17 d’abril de 2015, a les 19.30 h. L’acte serà amenitzat per les violinistes Alba Lecomte i Selma Villaverde que interpretaran peces de Bach i Brahms.







No comments:

Post a Comment